» Εταιρεία

Σιγάλας

Η ΗΛΕΚΤΡΟΠΥΡ ΣΙΓΑΛΑΣ

είναι ελληνική εταιρεία  ,στο χώρο του πυροσβεστικού εξοπλισμού, ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, φωτισμούτεχνολογίας και ενεργειακών λύσεων.

Το e-hpsigalas.gr online κατάστημα με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία ηλεκτρολογικού-πυροσβεστικού - μηχανημάτων νερού που εξυπηρετεί την Ελλάδα.
Η δημιουργία ενός online Καταστήματος  για τον επαγγελματία και τον ερασιτέχνη πηγάζει από 
την ανάγκη των σύγχρονων καταναλωτών για γρήγορες, ξεκούραστες και ασφαλείς αγορές τους για την εργασία και τις κατασκευές τους.
Το όραμά μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας την καλύτερη εμπειρία online αγορών από την αρχή μέχρι το τέλος.

Εστιάζοντας σε μια πολυποίκιλη βάση πελατών – αποθήκη υλικών- Εγκατάσταση Συστημάτων, όπως επίσης και για Τεχνική Υποστήριξη σχετικά με πυροσβεστικό εξοπλισμό. Η ΗΛΕΚΤΡΟΠΥΡ ΣΙΓΑΛΑΣ με γνώμονα την τεχνογνωσία και την εξειδικευμένη εμπειρία, με την στήριξη και συνεργασία των μεγαλύτερων εταιρειών στη βιομηχανία ηλεκτρολογικού-πυροσβεστικού -μηχανημάτων, με την ποιότητα και την ασφάλεια, εξυπηρετούμε καθημερινά τους πελάτες μας άμεσα, παρέχοντας συμβουλές και πληροφορίες για λύσεις. Με στενή παρακολούθηση των διεθνών τάσεων της αγοράς και των τεχνολογιών, διαθέτει μια ευρεία γκάμα με εστίαση στην υψηλή ποιότητα των προϊόντων και στην άριστη εξυπηρέτηση των πελατών και διαθέτοντας ένα εκτεταμένο, πλήρως οργανωμένο δίκτυο αποθήκευσης και διάθεσης των προϊόντων , βελτιώνει διαρκώς τις υπηρεσίες που παρέχει προσφέροντας ανταγωνιστικές τιμές και άψογο service.

Η Ομάδα του e-hpsigalas.gr